HOLLANDAIR - Thuis in de lucht

Advance Epsilon 7 – Intens plezier

Met gemak starten, omhoog cirkelen in de thermiek – dat alles met een grote smile op je gezicht: dit is de Advance EPSILON 7. Deze bijzonder lichte plezier intermediate, met de nieuwe opvallende ADVANCE kleuren, is een nieuwe generatie – resultaat van de laatst ontwikkelingen.The EPSILON 7 zal je verbazen door zijn directe en precieze handling, en is bedoeld voor piloten die niet kunnen wachten tot ze de volgende bel hebben gevonden.

Licht van gewicht

Het gaat allemaal over gewicht – met een gewicht van ongeveer 5 kg is de Advance EPSILON 7 bijna een lichtgewicht vlieger. Een lage massa van het scherm ligt aan de basis van zijn sterke kanten – precieze handling en heel makkelijk starten. Het lagere gewicht van het scherm wordt veroorzaakt  door het ontwerp aan de ene kant en de goed doordachte keuze van materialen aan de andere kant. Lichtgewicht, hoge kwaliteit materialen verhogen de aantrekkelijkheid van de parapente behoorlijk.

Precies

Heel precieze en directe handling geven de EPSILON & zijn prettige karakter. De lage massa traagheid en een compact gevoel zijn verantwoordelijk voor de aantrekkingskracht van deze plezier intermediate. Een nieuwe generatie profielen maken de Advance EPSILON 7 uitermate pitch stabiel, en zorgen ervoor dat de piloot zich altijd comfortabel blijft voelen – speciaal in turbulente lucht.

Advance Epsilon 7

De EPSILON 7 is een volledig uitontwikkelde pleziervlieger voor iedereen – simpel in de hand te houden in turbulentie en ook in extreme vliegsituaties, met een hoog niveau van passieve zekerheid. Een doorontwikkeld lijnenplan reduceert de weerstand aanzienlijk, en zorgt voor een uitstekend glijgetal voor de EPSILON 7, en de niet te missen hoge fun factor!

epsilon7-kleuren

 EPSILON 7  23  26  28  30
 Oppervlak (uitgelegd)  m2  23,0  26,0  28,0  30,0
 Oppervlak (geprojecteerd)  m2  19,3  21,8  23,5  25,2
 Aanbevolen startgewicht**  kg  60-80  70-95  85-110  100-130
 Aspect ratio 5,15
 Aantal cellen 45
 Trimsnelheid*  km/u 38(+/-2)
 Maximum snelheid*  km/u 51(+/-2)
 Min. daalsnelheid*  m/s 1,15
 Certificering EN LTF
* Hangt af van vleugelbelasting, harnas/piloot, maat van de parapente binnen de aanbevolen gewichtsrange
** Piloot, vleugel, uitrusting

brochure Advance Epsilon7

Bekijk de Epsilon 7 op de site van Advance: klik hier!

Gepubliceerd in , , ,

Laat een reactie achter