HOLLANDAIR - Thuis in de lucht

Epsilon 8

Geniet van ontspannen thermieken

De Epsilon 8 heeft een heel bevredigend gecoördineerde pitch, roll en bochtengedrag. Stuurinput is precies en direct. Door dit te combineren met een compact, stabiel scherm blijf je, ook in veeleisende omstandigheden ontspannen. Dat is fijn.

Innovatieve technologie verbetert de prestaties

Veel prestatie verbeterende ’tweaks’ hebben hun weg gevonden naar dit nieuwe ontwerp. Hij is ontworpen als 3-lijner en heeft maar 2 niveaus in de lijnen. De verminderde totale lijnlengte vermindert de weerstand en het precies berekende 3D ontwerp heeft geleid tot een gladde en correcte vorm van de aërodynamisch gevoelige leading edge en houdt ook het profiel in vorm.

De beste materialen zorgen voor een lange levensduur

Bij de Epsilon 8 is een unieke keuze uit de beste materialen gemaakt. Boven- en onderdoek zijn gemaakt van stevig materiaal – binnen echter, zijn de laatste technologieën van de Omega X-Alps toegepast. De EPSILON 8 weegt niet veel meer dan een lichtgewicht scherm, maar zal ondanks dat heel lang meegaan.

Gepubliceerd in , ,

2 reacties

 1. hendrie schoenmaker op 17 maart 2020 om 19:49

  Hoi Jos heb je nog een epsilon 8 voor een gewicht van 74 kg .
  mvg Hendri

  • Jos op 22 juni 2020 om 12:33

   Jeetje Henri, heb je boodschap helemaal gemist. Ik heb geen Epsilon 8 in de buurt. Nieuw zijn ze alweer een tijdje bij de Epsilon 9. Mocht je daar belangstelling voor hebben dan kan ik je een scherpe prijs geven.

   groet, Jos

Laat een reactie achter