HOLLANDAIR - Thuis in de lucht

Fastpack

Word je er niet moe van iedere keer je vlieger op te moeten vouwen nadat je geland bent? Zou je liever niet zien hoe de wind iedere keer je vlieger nadat je hem uitgelegd hebt weer oprolt? En als het plotseling gaat regenen en je nog lang niet klaar bent met inpakken?

Advance heeft een nieuw product voor diegenen die liever vliegen dan inpakken.

Fastpack – de snelle rugzak voor het snel inpakken van vlieger en harnas.

Leg je gefieldpackte vlieger op de zak, leg het harnas er boven op, trek aan de ‘Fixlok” om de inhoud bij elkaar te trekken en sluit de ritssluiting. Klaar! En er is extra opbergruimte aan de buitenkant voor helm en kleding.

Het ontwerp is comfortabel en praktisch. De rugzak heeft een compacte vorm en zijn zwaartepunt kan veranderd worden met de schouderbanden. Een aantal details van de Fastpack zijn: er is een riserpocket, een plek voor accessoires and elastiek bovenop om kleding tussen te doen – en het ziet er ook nog eens goed uit. Er is zelfs genoeg ruimte voor een tandem uitrusting als de vlieger normaal wordt opgevouwen.

Ondanks alle speciale opties is de Fastpack verbazend licht. Advance heeft de lichtste stoffen gebruikt netversterking waar noodzakelijk, dus de Fastpack is stevig zowel als licht. Er is een standaardmaat van 160 liter, kleur Lime.

Om de lucht er uit te laten bij het snel inpakken heeft de Fastpack luchtdoorlatende panelen en deze zorgen er ook voor dat de vlieger gelucht wordt bij opslag. Dit betekent dat je veilig je vliegspullen er ’s nachts in kan laten zitten. Die luchtdoorlatende panelen tegen je rug verhogen het draagcomfort als het warm is door te zorgen voor goede ventilatie.

Het draaggedeelte stoelt op normale rugzak technologie en heeft alle kwaliteiten van een moderne rugzak, zodat het goed werkt bij niet al te lange wandelingen. De Fastpack combineert alle voordelen van snel pakken met het karakter van een èchte rugzak – perfect voor mensen die vaak vliegen.

Kijk voor meer details op: http://www.advance.ch/fastpack.

Gepubliceerd in , ,

Laat een reactie achter