HOLLANDAIR - Thuis in de lucht

Omega XALPS

De X-Alps

– Met de X-Alps 2015 in het verschiet, heeft Advance ook de ontwikkeling van de XAlps paragliders voor Chrigel Maurer en Sebastiaan Huber op tijd voltooid. Met slechts een gewicht van 3.15 kg is de ADVANCE OMEGA XALPS bijzonder licht. Hij is op zijn best wanneer hij snel gevlogen wordt in turbulentie. De piloot profiteert dan het meest van de hoge stabiliteit en het uitgebalanceerde pitchgedrag. De OMEGA XALPS heeft al een EN/LTF D certificering voor de 22, de certificering voor de 24 volgt spoedig. Meer maten worden niet gemaakt.

OMEGA XALPS

De OMEGA XALPS wordt verkocht als speciale editie. Je kunt deze bijzondere OMEGA rechtstreeks bij Advance bestellen of bij ons. Bevestiging van de bestelling zal aan de piloot gegeven worden door de geselecteerde dealer. Aflevering en betaling gebeurt exclusief via de dealer.

De eerste exemplaren worden vanaf half september geleverd.

In de beste Omega traditie

De filosofie achter de vleugel is onmiskenbaar de OMEGA traditie, zijn habitat de X-Alps, maar ambitieuze XC piloten moeten ook van deze vleugel kunnen profiteren. De OMEGA XALPS maten, 22 (75-95 KG) en 24 (90-110 kg), wegen 3,15 kg en 3,35 kg respectievelijk. Het is duidelijk dan zo’n lichte constructie speciale eisen stelt. De OMEGA XALPS past het best bij [piloten die zorgvuldig omgaan met hun materiaal, en weten wat het “Handle with Care” label betekent.

Bekijk meer informatie bij Advance.

Gepubliceerd in

Laat een reactie achter