HOLLANDAIR - Thuis in de lucht

Progress 2 – de nieuwe reversible

Reversible

– De Progress 2 van Advance profiteert van alle kennis die Advance de laatste jaren heeft opgedaan met onderzoek en ontwikkeling van harnassen. Met als resultaat een buitengewoon product waarin een aantal vernieuwingen samenkomen: het is héél licht, heeft geen zitplankje, een ingebouwde parachutecontainer en een LTF gekeurde airbag met buitengewone bescherming. Iets dat absoluut uniek is in deze klasse harnassen. Dit all-round harnas is uitermate geschikt voor de klassieke vrije tijds-piloot, Hike en Fly piloten en mensen die veel reizen.

Licht en veilig

De Progress 2 van Advance is een extreem licht reversible harnas dat 3,5 kg weegt, zonder op veiligheid te beknibbelen. De Progress 2 airbag slaagde met vlag en wimpel voor de LTF test, en haalde absoluut top scores hiervoor. De airbag vult zich snel met lucht na de start. Zodra de maximum druk is bereikt, wordt lucht ook het bagagecompartiment van het harnas ingeleid, en dit vergroot de bescherming die de backprotector biedt gedurende vlucht en landing.

Ergonomisch en comfortabel

De Progress 2 is de volgende in de lijn van harnassen van Advance zonder zitplankje. Het ergonomische zitdeel past om je lichaam als een handschoen. Het resultaat is een zeer hoog niveau van comfort en zorgt ook voor een uitstekende handling in de lucht en op de grond. Maar het is niet alleen als harnas dat de Progress 2 excelleert – het prachtige ontwerp tovert het harnas om in een zeer comfortabele en prettig te dragen rugzak.

In april beschikbaar

De Progress 2 is net gecertificeerd voor EN/LTF en zal beschikbaar zijn in twee kleuren en drie maten. De eerste demoharnassen maat medium zullen eind maart beschikbaar zijn.

Progress 2 van Advance

Alle informatie over de nieuwe Progress 2 van Advance vind je hier (pdf 901kb). Op de Advance site kun je het allemaal nog eens bekijken.

Gepubliceerd in ,