HOLLANDAIR - Thuis in de lucht

BiPro 3

BiPro 3

– Het is al enige jaren geleden dat Advance het vorige tandemharnas op de markt bracht. Ondertussen heeft het ontwikkelteam niet stil gezeten en behoorlijk wat ideeën gekregen over hoe een tandemharnas comfortabeler, simpler en lichter te maken is. De nieuwe BIPRO 3 is het resultaat van onze visie hoe het volmaakte tandemharnas voor dagelijks gebruik er uit zou moeten zien. Het komt uit in april.

Het gewicht

Het begint met het gewicht. De BiPro 3 weegt slechts 2,6 kg; dit is inclusief de EN/LTF gecertificeerde schuim protector. Comfortabele V-beensteunen zorgen voor een prettige zit en beenpositie achter de passagier. Goede verstelmogelijkheden voor de rugkant dragen verder bij aan het comfort. Een innovatieve Easy Fold feature (makkelijk te vouwen) – in feite een scharnier achtige naad achter de protector – vergemakkelijkt het snel en makkelijk klein opvouwen.

Tot in het kleinste detail overdacht

Het legendarische Advance ‘Get-Up-Systeem’ (systeem om overeind te komen) heeft twee ultra moderne, efficiënte en uiterst sterke Edelrid Triple Lock musketons; aan beide kanten zitten GoPro en camera stokhouders, een oranje gekleurde voering in de rug opbergplek (26 liter) maakt het makkelijker te zien wat er in zit en het heeft een hele sterke 10mm YKK rits. Dit maakt het BiPro harnas een prachtig harnas – tot in het laatste detail. Dit harnas is er in twee maten, L en M. Door een handvat dat aan de protector zit kun je de protector simpel verwijderen, waardoor je nog 500 gram gewicht kunt besparen, bijvoorbeeld, of voor een extra 17,5 liter opbergruimte kunt zorgen.

Nieuwe Advance tandem spreaders

In april, tegelijkertijd met de introductie van de BIPRO 3 brengen we ook een paar nieuwe lichtgewicht Advance tandem spreaders uit. Deze combineren perfect met de BIBETA 6 en de BIPRO 3. Opmerkelijke eigenschappen van de drie versies (hard hybride, Soft en Soft Trim, zijn de permanent bevestigde reserve connectiebanden. Dit bespaart een (zware) musketon, en de controle van de reservebevestiging voor de start.
 

MaatML
Lengte piloot155 - 185 cm175 - 202 cm
Gewicht harnas2050 g2200 g
Gewicht protector522 g522 g
Gewicht reserve container130 g130 g
Gewicht GoPro houder25 g25 g
Bagage Volume26 l34 l
Hoogte musketons40 cm42 cm
CertificeringEN 1651 / LTF 91/09, 120kg

 
Kijk voor meer informatie op de Advance website.

Gepubliceerd in , ,

Laat een reactie achter